Voor de aankoop van al uw nieuwe metalen

 

Heindryckx nv te Brugge koopt niet alleen oude metalen op, wij verkopen ook nieuwe metalen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor de aankoop van bouwstaalmatten en wapeningsnetten. Daarnaast verkopen wij ijzeren balken. Contacteer ons voor meer informatie!

 

Bent u op zoek naar betonstaal? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, zowel voor het knippen, plooien als het prefabriceren van betonstaal. Wij verkopen ook vierkante, rechthoekige en ronde ijzeren buizen. Deze kunnen wij eventueel op maat zagen en voorzien van kop- en voetplaten.

 

Zoekt u eerder L-ijzer? Wij verkopen het brut of gegalvaniseerd. Verder verkopen wij plat, vierkant en rond ijzer, alsook platen. Indien u plat staal wenst, kunnen wij dit voor u op maat knippen. Wij kunnen ze ook voorzien van gaten en dokken. Wenst u dikkere platen? Geen probleem! Deze kunnen ook geknipt of gebrand worden. Vierkant en rond ijzer is verkrijgbaar op 6 meter of op maat geknipt, wat u het liefste wil. Laat ons weten wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag.

 

Contacteer ons!

 

 
Bouwstaalmatten
Bouwstaalmatten Balken
Balken

Extra service

Wilt u een bestelling plaatsen voor de aankoop van nieuwe metalen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u bij uw aankoop extra diensten, zoals het op maat zagen en het maken van rechte en/of schuine sneden. Ook het boren van gaten en ponsen is mogelijk. Ten slotte zorgen wij ook voor kop- en voetplaten, verstevigingen, beugels en andere laswerken. Contacteer ons voor meer informatie!

 
 
Ijzerhandel
Ijzerhandel
 

Heindryckx

Gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe metalen in Brugge